CRISTALCUP

Start Cristalcup op woensdag 02/05/2018 en eindigt op 27/06/2018

De zomercompetitie ‘Cristalcup’ wordt ingericht door Kern Waregem  ism de Vlaamse Minivoetbal Federatie (VMF)

Het spelreglement van de Vlaamse Minivoetbalfederatie is van toepassing en kan geraadpleegd worden op www.vmf.be (VMF – reglementen – spelreglement)

Het inschrijvingsgeld + vergoeding scheidsrechters: 60€ per ploeg te betalen voor de inschrijving + 60€ voor de vergoeding van de scheidsrechters voor het volledige tornooi.

Samenstelling ploegen: de namen van de deelnemende spelers worden doorgegeven op het daartoe voorzien formulier op deze website voor 15 april. Iedere ploeg kan maximum 16 spelers opgeven. (je kan geen spelers meer toevoegen tijdens het tornooi)

De kalender en samenstelling van de poules van de zomercompetitie worden bepaald door de inrichters. De samenstelling van de poules en de kalender worden ten laatste halverwege april gemaild naar de verantwoordelijken. De zomercompetitie loop vanaf  02 mei tem 28 juni. De wedstrijden gaan door op maandag, dinsdag , woensdag en donderdag  telkens om 19, 20 en 21u. Iedere ploeg speelt ong.1 wedstrijd per week. Er wordt gespeeld in 4 poules van 6 ploegen. Iedere ploeg speelt 1 maal tegen de andere ploegen van zijn poule. De eerste twee van iedere poule gaan door naar Cristalcup A, de derde en vierde naar Cristalcup B, de vijfde en zesde naar Cristalcup C. Daar worden per reeks kwartfinales, halve finales en finales gespeeld.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s