Info Cristalcup

Start Cristalcup maandag 29/04/2019 en eindigt op woensdag 26/06/2019

De zomercompetitie ‘Cristalcup’ wordt ingericht door Kern Waregem  ism Voetbal Vlaanderen

Het spelreglement van de Vlaamse Minivoetbalfederatie is van toepassing en kan geraadpleegd worden op http://www.voetbalvlaanderen.be

Het inschrijvingsgeld + vergoeding scheidsrechters: 60€ per ploeg te betalen voor de inschrijving + 65€ voor de vergoeding van de scheidsrechters voor het volledige tornooi.

Samenstelling ploegen: de namen van de deelnemende spelers worden doorgegeven op het daartoe voorzien formulier op deze website voor 15 april. Iedere ploeg kan maximum 16 spelers opgeven. (je kan geen spelers meer toevoegen tijdens het tornooi)

De kalender en samenstelling van de poules van de zomercompetitie worden bepaald door de inrichters. De samenstelling van de poules en de kalender worden ten laatste halverwege april gemaild naar de verantwoordelijken. De zomercompetitie loop vanaf  29 april tem 26 juni. De wedstrijden gaan door op maandag, dinsdag , woensdag en donderdag  telkens om 19, 20 en 21u. Iedere ploeg speelt ong.1 wedstrijd per week. Er wordt gespeeld in 3 poules van 7 ploegen. Iedere ploeg speelt 1 maal tegen de andere ploegen van zijn poule. Alle 1ste en 2de + 2 beste 3de van de poules gaan door naar Cristalcup A, de laatste 3de + alle 4de en 5de + beste 6de van de poules naar Cristalcup B, de laatste twee 6de + alle 7de van de poules naar Cristalcup C. Daar worden per reeks kwartfinales, halve finales en finales gespeeld.