Formaliteiten start 2018-2019

Klik op de link voor de administratieve regeling  voor onze wintercompetitie 2018-2019 in het Jeugdcentrum:  Administratieve regeling 2018 – 2019 KERN

 

Heel belangrijk is dat het oude ledenbeheer (VMF ledenbeheer) zal worden afgesloten in juli. De clubs moeten daar dus geen acties meer in ondernemen.

De bestaande clubs moeten hun ploeg enkel inschrijven op het nieuwe platform E-kickoff volgens de procedure die in de administratieve regeling omschreven staat.

Voor de leden gaat het enkel over uitschrijven (tot en met 31/08) van bestaande leden en inschrijven van nieuwe leden volgens de gekende procedure.

De procedure voor het uitschrijven van leden staat ook volledig beschreven in de bijlage.

Voor leden die ook volgend seizoen actief blijven en reeds zijn ingeschreven in E-kickoff, moet de secretaris niets doen. Deze leden blijven aangesloten.

Begin juli ontvangen alle ploegen de factuur van Kern Waregem voor deelname aan de wintercompetitie 2018-2019: deze omvat de huur van de sportzaal, de betaling van de scheidsrechters + verplaatsingsvergoeding en werkingskosten (materiaal, water, prijzen, verzekering Kern, …).

De kalender voor het nieuwe seizoen zal ten laatste halverwege augustus online staan.

Advertenties